Våre tjenester

Vi i KGF er en nysgjerrig, grundig og prosessorientert samarbeids- og utviklingspartner. Vi bruker solide analyse- og utviklingsverktøy for å levere tjenester som passer perfekt for din virksomhet – både innen privat og offentlig sektor.

Offset_608866

Prestasjonsutvikling

Vi vet hvordan du får mest ut av menneskene i din organisasjon, enten det er ledere, team eller medarbeidere. Vi tilbyr rådgivning, tjenester, trening, verktøy og opplæringsprogrammer som sikrer økt prestasjonsutvikling i privat og offentlig sektor. Gjennom skreddersydde tiltak og veiledning vektlegger vi prestasjoner, samhandling og forbedringsarbeid – som involverer og engasjerer alle menneskene i organisasjonen. Vi tenker alltid på «kundens kunde»: Hvordan kan det vi gjør gi merverdi til dine kunder og brukerne av dine produkter og tjenester?

Ta kontakt

Offset_781950

Rekruttering

Vi finner de riktige menneskene til din bedrift. Analyser viser at en feilansettelse kan koste din bedrift minst en halv million. Husk at holdninger, verdier og etisk kompass er like viktig som utdanning, erfaring og resultater. Med over 15 års erfaring er vi en grundig rekrutteringspartner som gir deg og dine kandidater en god opplevelse gjennom hele «kandidatreisen» – selv de som ikke får jobben. Vi gjennomfører solide rekrutteringsprosesser og minimerer risikoen for dyre feilansettelser som kan påføre store indirekte kostnader knyttet til omdømme, medarbeidertilfredshet og motivasjon.

Ta kontakt

Charles-456505-unsplash_cropped

Karriereomstilling

Vi tar vare på menneskene når organisasjonen din må gjennomgå vanskelige omstillinger. I et stadig mer krevende arbeidsliv er det avgjørende at din virksomhet er tilpasningsdyktig. I noen tilfeller krever dette nedbemanning. Vi har over 15 års erfaring med slike situasjoner, og kan gi en hjelpende hånd til virksomheter og berørte ansatte – både gjennom prosjekt- og lederstøtte, samt skreddersydde karriereveiledningsprogrammer. Slik sikrer vi at den daglige driften og produktiviteten opprettholdes, samtidig som de berørte blir tatt godt vare på hele veien frem mot ny jobb.

Ta kontakt