Karriereveiledning - privatpersoner

Har du mottatt sluttpakke hvor støtte til Outplacement eller karriereveiledning inngår? Eller er du i en situasjon hvor du vurderer å bytte jobb og trenger profesjonell veiledning for å definere din nye retning?

A4563042

Vi i KGF har kompetanse og verktøy som virkelig hjelper deg å definere en ny retning. Du vil få hjelp videre i karrieren – til å finne og oppnå mål, uansett dine konkrete behov.

Karriereveiledning for privatpersoner

Karriereveiledning er et program på timebasis og avtales etter den enkeltes konkrete behov. Dette kan være aktuelt for:

  • Kandidater som er i jobb, men som vurderer egne muligheter i eksternt arbeidsmarkedet. For deg som søker veiledning som viser mulighetene og forutsetningene for videre posisjonering. Programmets omfang tilpasses kandidatens absolutte behov og tilrettelegges på timebasis.
  • Kandidater som ikke er i jobb, men som eksempelvis trenger behovsrettet rådgivning med hensyn til posisjonering i markedet, vurdering av CV, vurdering av kompetanseprofil, vurdering av søknader opp mot stillingsanalyser, ønsker intervjutrening. Tjenester tilbys på timebasis.

Outplacementprogram

Programmet går over 3, 6, 9 eller 12 måneder, med et gitt antall timer innenfor hvert av løpene.

Se beskrivelse av typiske emner som inngår i et Outplacementprogram (link Outplacement – Bedrift) Gjennom innledende oppstart- og kartleggingssamtale avdekker vi behov og skreddersyr programmet for deg.

Målgruppe:

  • Kandidater som er på utkikk etter et Outplacementprogram som del av en sluttpakke fra arbeidsgiver. Vi tilpasser programmet innenfor de økonomiske rammebetingelsene som foreligger.
  • Kandidater som er arbeidsledige og søker et utvidet karriereprogram eller støtte frem mot ny jobb.

Dette kan vi gjøre gjennom å tilpasse et skreddersydd Outplacementprogram basert på vår effektive 6-trinns karrieremodell

Vil du som privatperson vite mer om våre Karriereveiledningstjenester/outplacement? Ta kontakt med Avdelingsleder / Partner Bjørn-Eirik Buschmann. Mobil: +47 909 70 113, email: bjorn-e@kgf.no

Aktuelt