Jobbsøkerkurs

I snitt 98,5 prosent deltakere på våre jobbsøkerkurs vil anbefale kurset til andre!

Dette er et kostnadseffektivt kurs for bedrifter hvor flere personer blir berørt av nedbemanning. Kurset kombineres med påfølgende individuell karriereveiledning.

Siden 2004 har KGF hatt nærmere 14.000 personer på bedriftsinterne kurs. Kurset gir kunnskap, trening, profesjonelle ferdigheter og verktøy i alle deler av jobbsøkerprosessen. Etter endt kurs er deltakeren selvhjulpen og faglig trygg med hensyn til å søke jobber, og kan gi et profesjonelt inntrykk i intervjuer.

Kurset tilpasses ofte i kombinasjon med et Outplacementprogram. Dette vil gi deltakeren en tydeliggjøring av egen retning og kandidaten vil besitte alle «salgsverktøy» inn mot karriereveiledningsprosessen. Dermed kan kandidaten gå rett inn i «markedsfasen», altså den aktive del av jobbsøkerprosessen.

Jobbsøkerkurs

Kurset går over 3-5 dager, avhengig av gruppestørrelse og kundens behov. Selve kurset, valg av kursledelse og tilhørende kursmateriell tilpasses kunde og målgruppe.

Typiske emner som omhandles:

  • Kompetansekartlegging, personlig utvikling og personanalyse
  • Utvikling av profesjonell CV
  • Dybdeanalyser av annonser og utvikling av profesjonelle søknader
  • Opplæring i kommunikasjon og presentasjonsferdigheter
  • Innføring i intervjufasen og praktisk intervjutrening
  • Bruk av sosiale medier og LinkedIn
  • Tydeliggjøring av nettverk og personlig markedsplan

Vil du vite mer om vårt jobbsøkerkurs og hvordan vi kan tilpasses dette bedriftsinternt eller kombinere det med påfølgende individuell karriereveiledning?

Ta kontakt med Avdelingsleder / Partner Bjørn-Eirik Buschmann. Mobil: +47 909 70 113, email: bjorn-e@kgf.no

Jobbsøkerkurs

Aktuelt