Menneskene

Per Børmarken

Prestasjonsutvikler

Per har siden 2003 arbeidet som bedriftsrådgiver i Gustav Käser Training, Proffice Rekruttering, Habberstad, Hartmark Consulting og Raadgiverhuset. Han har bred erfaring med leder- og medarbeiderutvikling, atferdstrening, salgs- og forhandlingstrening, rekruttering, foredrag, omstilling og karriereveiledning.

Utdannet markedsøkonom med tilleggsutdanning i arbeidspsykologi og pedagogikk. Sertifisert Management Trainer fra Gustav Käser Training International og innehar flere sertifiseringer av DNV- godkjente verktøy innen fagfeltet.

Frem til 2003 jobbet Per i 15 år som leder i privat sektor, blant annet som driftssjef, salgssjef, markedssjef og prosjektdirektør i Bakers AS og Varner Gruppen. Hovedansvarsområdene har vært kompetanseutvikling, konsept- og forretningsutvikling, innkjøp, salg og forhandlinger samt logistikk og distribusjon.

I KGF arbeider han primært med utvikling, implementering og gjennomføring av programmer innen leder- og medarbeiderutvikling samt karriereveiledning og omstilling.

Per-Børmarken
Ta kontakt

Per Børmarken

Prestasjonsutvikler +47 904 70 470 per@kgf.no
Les mer om våre tjenester