Rune Fjeld Hansen – ny daglig leder av Konsulentgruppen Frisk AS

Nyhet –2019.08.02

Rune Fjeld Hansen overtok som ny daglig leder av Konsulentgruppen Frisk AS (KGF), med virkning fra 15. juli 2019. Stillingen rapporterer til CEO i Frisk Utvikling og inngår i konsernets ledergruppe.

E-post: post@kgf.no
Skjermbilde-2019-10-23-kl.-09.05.46

Rune Fjeld Hansen overtok som ny daglig leder av Konsulentgruppen Frisk AS (KGF), med virkning fra 15. juli 2019. Stillingen rapporterer til CEO i Frisk Utvikling og inngår i konsernets ledergruppe.

Rune uttaler:

«Min jobb blir å bygge videre på det gode fundamentet som er bygget opp gjennom 15 år og sikre at vi gjennom vår ekspertise og kompetanse - i form av konsulenter, samarbeidspartnere, konsepter, verktøy og metoder - er relevante og en av de mest etterspurte i markedet. Dette skal sikre posisjonering og vekst innenfor våre respektive forretningsområder. Tjenester som støtter oppunder Talent Management-strategier hos våre kunder er spesielt viktige for oss. Vi er i den unike situasjon å være en del av et konsern, med en rekke fellesfunksjoner som gjør oss effektive i hverdagen. Spesielt er det spennende å se den synergien vi har med vårt søsterselskap Frisk HMS AS, en av Østlandets ledende Bedriftshelsetjenester. Sammen utfyller vi hverandre meget godt.»

Rune har 20 års erfaring fra leder-, team- og organisasjonsutvikling, hovedsakelig fra Telenor Norge hvor han i 15 år var; Leder – Kompetanseledelse og trening, Leder for Talent Management, samt Leder av Traineeprogrammet i Telenor Norge i perioden 2016-2018.
Han har Masterutdannelser i Endringsledelse, og i Kommunikasjon og forandring. I tillegg praktisk pedagogisk utdannelse. Sertifisert Coach, prosessleder og trener.

KGFs tidligere daglige leder - Bjørn-Eirik Buschmann – er leder for vår Karriereomstillingsavdeling. Han skal ytterligere fokusere på vår posisjonering og vekst innen området, samt er sentral i selskapets nye satsningsområder innen Prestasjons- og karriereutvikling, Talent Management og Fremtidens Karriereberedskapsindeks.

Les mer om Rune på https://kgf.no/menneskene/rune-fjeld-hansen